Safescan 2265 G2 - Resultaten Optellen

• Tel snel al uw cash! Volg de onderstaande instructies en leer hoe u de resultaten van verschillende runs gemakkelijk bij elkaar optelt.

1. Druk op de ADD knop om de optelfunctie te activeren. Zodra de functie geactiveerd is, wordt het ADD symbool zichtbaar op het scherm.

Is het symbool niet zichtbaar nadat u de knop heeft ingedrukt? Druk de ADD knop dan nogmaals in.

2. Begin vervolgens met het tellen van uw biljetten. Nadat u de eerste stapel heeft geteld, kunt u doorgaan met de volgende stapel, tot u ze allemaal heeft geteld. Het apparaat telt vervolgens alle getelde stapels (runs) bij elkaar op.

3. Nadat u al uw bankbiljetten heeft geteld en de resultaten aan uw administratie heeft toegevoegd, kunt u de optelfunctie eenvoudig deactiveren door nogmaals op de ADD knop te drukken.